Meny

Vår social dining meny endres etter sesong, men er alltid inspirert av det italienske kjøkkenet. Med en naturlig respekt for våre norske røtter og ingredienser, får menyen en Nordisk twist. Kom litt tettere på Italia, og gled deg over en smaksreise gjennom italienske favoritter laget av nordiske råvarer.

10 retter

Menyen består av
Snacks
Forrett
Hovedrett
Dessert

Må velges av hele bordet

648,- pr. person

13 retter

Menyen består av
Snacks
Forrett
Mellomrett
Hovedrett
Dessert

Må velges av hele bordet

798,- pr. person

Vinmeny

4 glass til våre 10 retter

588,- pr. person

Vinmeny

5 glass til våre 13 retter

728,- pr. person

Snacks

  • Minipai – Laksetatar – Syltede perler
    Sprø minipai på fritert pasta fylt med kaldrøkt laksetartar, oregano, syrlige Granny Smith epler & syltede løkperler
    Allergener: Hvete, Sennep

    Caesar – Parmaskinke – Parmesan
    Krutong av italiensk focaccia, cæsardressing,  parmaskine & ferskrevet modnet parmesan
    Allergener: Hvete, Egg, Melk, Sennep

    Røkt potet – Ferskost – Basilikum
    Nypotet med smak av røkt bøk fylt med ferskost & hjemmelaget basilikumolje.
    Allergener: Melk

    128,-

Forrett

  • Lynstekt tunfisk – Kalv – Kapers

    Lynstekt marineret tunfisk, tonnato saus, sprø kapers, semi dried tomater & dehydrert kalv
    Egg, Sennep

    166,-
  • Burrata – Røkt salt – Basilikum

    Italiensk burrata på en bunn av friske grove tomater & syltede San Marzano tomater. Drysset med røkt salt & basilikumolje. Pyntet med friske basilikumblader.
    Melk

    158,-
  • Fritert kamskjell – Asparges – Brunet smør

    Fritert kamskjell i egen skål på en bunn av kremet aspargekrem, aspargessalat med honningvinaigrette & brunet smør.
    Allergener: Bløtdyr, Hvete, Egg, Melk, Sennep

    128,-

Mellomrett

  • Gulrøtter – nedkokt balsamico – Hjemmelaget ricotta

    Små regnbue gulrøtter bakt med balsamico, honning & eddik. Hertil en hjemmelaget ricottakrem & sprø gulerotflak
    Melk

    128,-
  • Kremet risotto – Trøffel – Mascarpone

    Silkemyk risotto på italiensk ferskost, sort pepper, hvitvin & trøffel. Retten er en klassiker på våres menykort & et absolutt ”must try”.
    Melk

    168,-
  • Sjøkreps – Tomatsuppe – Focaccia

    Soufflé av sjøkreps & torsk servert med kremet San Marzano tomatsuppe. Hertil sprø krutonger på aromatisk focaccia
    Skalldyr, Hvete, Fisk, Melk

    158,-

Hovedrett

  • Asparges – Pinjekerner – Pancetta

    Friske asparges på en bunn av ristede pinjekerner, bakt havre, fritert salvie & sprø pancetta.
    Pinjekjerner, hvete

    128,-
  • Kylling – Limoncello – Eple

    Kylling i syrlig limoncellosaus på kraftig kyllingfond, italiensk sitronlikør & smør. Hertil bakte epler i hvit balsamico & farin.
    Melk, Sulfit

    178,-
  • Hjemmelaget pasta – Peperonata – Hasselnøtter

    Hjemmelaget pasta vendt med fyldig Peperonata saus på grillet paprika, mandler, soltørkede tomater, rødvinseddik & italiensk olivenolje. Toppet med ristede hasselnøtter & urter.
    Hvete, Mandler, Hasselnøtter

    168,-

Dessert

  • Hvit sjokolademousse – Pistasj – Malt

    Mousse laget på hvit sjokolade med en crumble laget på ladyfingers. Toppet med hjemmelaget pistasjis & bakt maltblad
    Pistajenøtter, Melk, Hvete

    147

Alt serveres klart til å dele. Kvalitet er veldig viktig for oss, til den minste detalj av hva vi lager og serverer. Vi lager derfor også f.eks vår egen pasta.

Våre Social Dining Menyer kan lages både vegetar- og veganervennlige.