Meny

Vår social dining meny endres etter sesong, men er alltid inspirert av det italienske kjøkkenet. Med en naturlig respekt for våre norske røtter og ingredienser, får menyen en Nordisk twist. Kom litt tettere på Italia, og gled deg over en smaksreise gjennom italienske favoritter laget av nordiske råvarer.

10 retter

Menyen består av
Snacks
Forrett
Hovedrett
Dessert

Må velges av hele bordet

648,- pr. person

13 retter

Menyen består av
Snacks
Forrett
Mellomrett
Hovedrett
Dessert

Må velges av hele bordet

798,- pr. person

Vinmeny

4 glass til våre 10 retter

588,- pr. person

Vinmeny

5 glass til våre 13 retter

728,- pr. person

Snacks

  • Kaviar – Røkt løvstikke potet – Syrlig ricotta
    Røkt potet med løvstikke servert med syrlig ricotta & crutomat. Toppet med kremet Gold selection kaviar
    Allergener: Melk, Fisk

    Mini pai – Vannmelon – Fritert basilikum
    Sprø minipai fylt med pancetta krem. Servert med ristede mandler, sprø & saftig vannmelon, balsamico & fritert basilikum
    Allergener: Mandler, Egg, Hvete, Sulfitter

    Arancini – Parmesan – Urter
    Sprø risotto kuler med parmesan & urter, servert på en krem av sitron. Toppet med havsalt
    Allergener: Melk, Egg, Hvete

    128,-

Forrett

  • Skalldyrsuppe – Mascarpone – Sommer grønt

    Skalldyrsuppe laget på fond av blåskjell, fløte & suppeurter. Servert med en kremet mascarponekrem, finhakket sommer grønt & perler av tomatolje
    Skalldyr, Melk, Fisk

    158,-
  • Burrata – Røkt salt – Basilikum

    Italiensk burrata på en bunn av friske tomater & syltede San Marzano tomater. Drysset med røkt salt & basilikumolje. Pyntet med friske basilikumblader.
    Melk

    158,-
  • Fritert kamskjell – Asparges – Brunet smør

    Fritert kamskjell i egen skål på en bunn av kremet aspargeskrem, med brunet smør & friske urter.
    Allergener: Bløtdyr, Hvete, Egg, Melk, Sennep

    128,-

Mellomrett

  • Blomkål – Syrlig fløte – Bokhvete

    Bakt blomkål med syrlig fløte & ristet bokhvete. Drysset med en grov crumble av sprø italiensk focaccia
    Melk, Wheat

    128,-
  • Kremet risotto – Trøffel – Mascarpone

    Silkemyk risotto på italiensk ferskost, sort pepper, hvitvin & trøffel. Retten er en klassiker på våres menykort & et absolutt ”must try”.
    Melk

    168,-
  • Meatballs – Tomat – Parmesan

    Basso´s italienske meatballs med pinjekjerner & zucchini. Servert med en syrlig tomatsaus & ferskrevet parmesan
    Pinjekjerner, Egg, Melk, Hvete

    158,-

Hovedrett

  • Pollo al limone – Sitronsaus – Erter

    Stekt overlår av kylling med spinat, friske erter & løk vendt i en syrlig hvitvinsredusert sitronsaus. Toppet med sprø pancetta & erteskudd
    Melk

    176,-
  • Grillet minimais – Confitert hvitløk – Urtecrumble

    Stekt minimais med en krem smakt til med confitert hvitløk. Toppet med en urtecrumble laget på forkullet hvitløk & persille
    Egg, Hvete, Melk

    128,-
  • Hjemmelaget pasta – Hvitvin – Parmesan

    Kremet hjemmelaget pasta på fløtebasert hvitvinsaus &  kvernet sort pepper. Anrettet med puffet potet & salvie
    Hvete, Egg, Melk

    168,-

Dessert

  • Vanilje gelato – Jordbær – Balsamico

    Friske jordbær i basilikum & balsamico. Serveres med hjemmelaget vaniljeis & sprø mandelkjeks
    Melk, Egg, Mandler, Hvete

    148

Alt serveres klart til å dele. Kvalitet er veldig viktig for oss, til den minste detalj av hva vi lager og serverer. Vi lager derfor også f.eks vår egen pasta.

Våre Social Dining Menyer kan lages både vegetar- og veganervennlige.