Vår social dining meny endres etter sesong, men er alltid inspirert av det italienske kjøkkenet. Med en naturlig respekt for våre norske røtter og ingredienser, får menyen en Nordisk twist. Kom litt tettere på Italia, og gled deg over en smaksreise gjennom italienske favoritter laget av nordiske råvarer.
Menyen består av
Snacks
Forrett
Hovedrett
Dessert
Må velges av hele bordet
Menyen består av
Snacks
Forrett
Mellomrett
Hovedrett
Dessert
Må velges av hele bordet
4 glass til våre 10 retter
5 glass til våre 13 retter
Minipai – Laksetatar – Syltede perler
Sprø minipai på fritert pasta fylt med kaldrøkt laksetartar, oregano, syrlige Granny Smith epler & syltede løkperler
Allergener: Hvete, Sennep
Caesar – Parmaskinke – Parmesan
Krutong av italiensk focaccia, cæsardressing, parmaskine & ferskrevet modnet parmesan
Allergener: Hvete, Egg, Melk, Sennep
Røkt potet – Ferskost – Basilikum
Nypotet med smak av røkt bøk fylt med ferskost & hjemmelaget basilikumolje.
Allergener: Melk
Lynstekt marineret tunfisk, tonnato saus, sprø kapers, semi dried tomater & dehydrert kalv
Egg, Sennep
Italiensk burrata på en bunn av friske grove tomater & syltede San Marzano tomater. Drysset med røkt salt & basilikumolje. Pyntet med friske basilikumblader.
Melk
Fritert kamskjell i egen skål på en bunn av kremet aspargekrem, aspargessalat med honningvinaigrette & brunet smør.
Allergener: Bløtdyr, Hvete, Egg, Melk, Sennep
Små regnbue gulrøtter bakt med balsamico, honning & eddik. Hertil en hjemmelaget ricottakrem & sprø gulerotflak
Melk
Silkemyk risotto på italiensk ferskost, sort pepper, hvitvin & trøffel. Retten er en klassiker på våres menykort & et absolutt ”must try”.
Melk
Soufflé av sjøkreps & torsk servert med kremet San Marzano tomatsuppe. Hertil sprø krutonger på aromatisk focaccia
Skalldyr, Hvete, Fisk, Melk
Friske asparges på en bunn av ristede pinjekerner, bakt havre, fritert salvie & sprø pancetta.
Pinjekjerner, hvete
Kylling i syrlig limoncellosaus på kraftig kyllingfond, italiensk sitronlikør & smør. Hertil bakte epler i hvit balsamico & farin.
Melk, Sulfit
Hjemmelaget pasta vendt med fyldig Peperonata saus på grillet paprika, mandler, soltørkede tomater, rødvinseddik & italiensk olivenolje. Toppet med ristede hasselnøtter & urter.
Hvete, Mandler, Hasselnøtter
Mousse laget på hvit sjokolade med en crumble laget på ladyfingers. Toppet med hjemmelaget pistasjis & bakt maltblad
Pistajenøtter, Melk, Hvete
Alt serveres klart til å dele. Kvalitet er veldig viktig for oss, til den minste detalj av hva vi lager og serverer. Vi lager derfor også f.eks vår egen pasta.
Våre Social Dining Menyer kan lages både vegetar- og veganervennlige.
Storgata 10
0155 Oslo
info@bassosocial.no
+47 81503284
Bestill bord i perioden
Mandag: 17 - 20
Tirsdag - Torsdag: 17 - 21
Fredag - Lørdag: 16 - 21.30
Søndag: 16 - 21
Phone +47 81503284
Storgata 10
0155 Oslo
info@restaurantbasso.no
Kitchen opening hours
Sunday - Monday 17 - 20
Tuesday - Thursday 16 - 21.30
Friday - Saturday 16 - 21