Meny

Vår social dining meny endres etter sesong, men er alltid inspirert av det italienske kjøkkenet. Med en naturlig respekt for våre norske røtter og ingredienser, får menyen en Nordisk twist. Kom litt tettere på Italia, og gled deg over en smaksreise gjennom italienske favoritter laget av nordiske råvarer.

10 retter

Menyen består av
Snacks
Forrett
Hovedrett
Dessert

Må velges av hele bordet

648,- pr. person

13 retter

Menyen består av
Snacks
Forrett
Mellomrett
Hovedrett
Dessert

Må velges av hele bordet

798,- pr. person

Vinmeny

4 glass til våre 10 retter

588,- pr. person

Vinmeny

5 glass til våre 13 retter

728,- pr. person

Snacks

  • Basilikum chips – Urter – Tomat

    Sprø basilikum chips med en syrlig pesto av forskjellige urter & hjemmelaget perler av spicy tomat

    Sjøkreps – Løpstikke – Pære

    Hjemmelaget tartelett fylt med tartar av sjøkreps, norsk løpstikkemayo & syltede pære. Toppet med Avruga caviar
    Fisk, Melk

    Vaffel – Polenta – løyrom

    Bakt vaffel laget av kremet polenta med en luftig mascarponekrem & fersk løyrom
    Skalldyr, Egg, Fisk

    128,-

Kalde retter

  • Laks – Kapers – Knutekål

    Tartar av norsk laks med en kraftig kaperskrem pakket inn i syrlig knutekål. Serveres med en mascarponekrem skilt med dill olje
    Fisk, Egg, Melk

    88,-
  • Carpaccio – Oliven – Parmesan

    Carpaccio av indrefilet med en oliventapenade, parmesan, syltede rødløk, knasende focaccia & ferske små salatblader
    Egg, Hvete, Melk

    168,-
  • Fersk burrata – syltede tomater – basilikum

    Italiensk, kremet burrata servert med ferske & syltede tomater fra historiske gårder i Norge. Hertil en aromatisk basilikum olje & fersk basilikum
    Melk

    148,-
  • Rødbete – Ricotta – Tyttebær

    Bakte rødbeter med en hjemmerøkt ricottakrem, syltede norske tyttebær, knasende malt crumble, karse & fersk revet pepperrot
    Sulfitt, Melk, Hvete

    128,-
  • Artisjokk – Aioli – Mandler

    Friterte artisjokker servert med en aioli laget av safran & ansjos, ristet saltet mandler & små salatblader vendt i en syrlig grape vinaigrette
    Hvete, Egg, Fisk, Mandler, Sulfitt

    128,-

Varme retter

  • Hvit pizza – Geitost – Trøffel

    Italiensk pizza med en saus laget av geitost & parmesan, bakte norske poteter & fersk vintertrøffel
    Hvete, Melk

    178,-
  • Hjort – Parmesan – Solbær

    Rosastekt hjort med parmesankrem, syrlig solbærcoulis & sprø flak av parmesan
    Melk

     

    178,-
  • Hjemmelaget Pasta – Pecorino – pepper

    Vår versjon av den klassiske pastaretten Cacio e peppe. Består av Pecorino ost & 4 slags pepper: Tellicherry-, grønn madagaskar-, rosa- & fermentert sort pepper
    Hvete, Melk

     

    168,-
  • Skogssopp – Jordskokk – Hasselnøtt

    Sesongens skogssopp stekt i salvie & smør med en kremet puré laget av jordskokk. Toppes med ristet hasselnøtter & sprø jordskokkchips
    Hasselnøtt, Melk

     

    148,-

Dessert

  • Pære – Mørk sjokolademousse – Vaniljeis

    Posjert pære i grappa på en bunn av mørk sjokolademousse og toppet m. bjørnebær & hjemmelaget vaniljeis
    Melk

     

    148

Alt serveres klart til å dele. Kvalitet er veldig viktig for oss, til den minste detalj av hva vi lager og serverer. Vi lager derfor også f.eks vår egen pasta.

Våre Social Dining Menyer kan lages både vegetar- og veganervennlige.