Meny

Vår social dining meny endres etter sesong, men er alltid inspirert av det italienske kjøkkenet. Med en naturlig respekt for våre norske røtter og ingredienser, får menyen en Nordisk twist. Kom litt tettere på Italia, og gled deg over en smaksreise gjennom italienske favoritter laget av nordiske råvarer.

10 retter

Menyen består av
Snacks
Forrett
Hovedrett
Dessert

Må velges av hele bordet

648,- pr. person

13 retter

Menyen består av
Snacks
Forrett
Mellomrett
Hovedrett
Dessert

Må velges av hele bordet

798,- pr. person

Vinmeny

4 glass til våre 10 retter

588,- pr. person

Vinmeny

5 glass til våre 13 retter

728,- pr. person

Snacks

  • Fritert pasta – Snøkrabbe – Sitron

    Fritert pasta med søt snøkrabbe, mild hvitløkskrem & friske urter, toppet med frisk dill.
    Egg, melk

    And – Blodappelsin – Frossen yoghurt

    Røkt & saltet andebryst på sprø chips laget av kylling, med en søt gelé av blodappelsinjuice. Retten bindes sammen med syren fra frossen yoghurt.
    Melk

    Parmaskinke – Blekksprut – Forkullet hvitløk

    Panert blekksprut m. svart hvitløkskrem, tørket parmaskinke & karsespirer.
    Egg

    128,-

Kalde retter

  • Tunfiskcarpaccio – Basilikum – Pistasjnøtter

    Lynstekt tunfisk m. gremolata laget av italiensk olivenolje, chili, basilikum, sitron & havsalt. Overdrysset med pistasjnøtter for sprøhet.

    168,-
  • Kremet risotto – Trøffel – Mascarpone

    Silkemyk risotto av italiensk ferskost, sort pepper, hvitvin & trøffel. Retten er en klassiker på menyen & en absolutt ”must try”.
    Melk

    168,-
  • Glasert selleri – Røkt mascarpone – Sprø tuile

    Stekt knollselleri m. smør, melis & epleeddik, sprøstekt i brunet smør, toppet m. røkt ostekrem, syltede urtestilker & en sprø, gyllen tuile.
    Melk, hvete

    128,-
  • Frisk bøffelmozzarella – Syltede tomater – Røkt salt

    Fersk bøffelmozzarella laget av italiensk bøffelmelk. Serveres på en bunn av både syltede & rå San Marzano-tomater. Basilikumolje, røkt salt & frisk basilikum binder retten sammen.
    Serveringen fremstår grønn, hvit & rød tilsvarende til fargene i det italienske flagget, Il Tricolore.
    Melk
    148,-
  • Friterte kamskjell – Fermenterte hvitløk – Mandarin glace

    Små friterte kamskjell servert i egen skål på en bunn av en krem bestående av fermenterte hvitløk & eggeplommer. Kamskjellene toppes med sitrus, glacé & urter.
    Egg, skalldyr

    128,-

Varme retter

  • Kalvetartar – Fermentert pepper – Dehydrerte tomater

    Rørt tartar av kalvemørbrad m. olivenolje & blomsterhonning. Pyntet med Reggiano parmesan, krem av fermentert pepper, dehydrerte & søte San Marzano tomater & frisk oregano
    Melk

    148,-
  • Casarecce pasta – Ristede knippesopp – Soppsky

    Hjemmelaget al dente pasta vendt i kraftig soppsaus & ristede knippesopper. Brutt med syrlighet fra syltede sopp & sprø salvie.
    Melk, hvete, egg

     

    168,-
  • Rosastekt and – Syltede tyttebær – Kraftig glace

    Homemade al dente pasta in mushroom sauce, served with roasted aromatic mushrooms. The richness of pasta is accompanied by the acidity from pickled mushrooms and crispy sage.

     

    178,-
  • Spisskål – Kjernemelk – Ristede hasselnøtter

    Bakt spisskål m. honning, olivenolje & saus av kjernemelk, basilikumolje & sitron. Ristede & knuste hasselnøtter gir en nøttete fedme & et sprøtt element.
    Allergener: Melk, hasselnøtter

    148,-

Dessert

  • Kirsebær – Panna cotta – Karamell iskrem

    Kake av butterdeig fylt med panna cotta på vanilje. Toppet med søte kirsebær & hjemmelaget saltede mandler. Serveres med en karamell iskrem.
    Allergener: Melk, mandel, hvete

    148

Alt serveres klart til å dele. Kvalitet er veldig viktig for oss, til den minste detalj av hva vi lager og serverer. Vi lager derfor også f.eks vår egen pasta.

Våre Social Dining Menyer kan lages både vegetar- og veganervennlige.