Meny

Vår social dining meny endres etter sesong, men er alltid inspirert av det italienske kjøkkenet. Med en naturlig respekt for våre norske røtter og ingredienser, får menyen en Nordisk twist. Kom litt tettere på Italia, og gled deg over en smaksreise gjennom italienske favoritter laget av nordiske råvarer.

10 retter

Menyen består av
Snacks
Forrett
Hovedrett
Dessert

Må velges av hele bordet

648,- pr. person

13 retter

Menyen består av
Snacks
Forrett
Mellomrett
Hovedrett
Dessert

Må velges av hele bordet

798,- pr. person

Vinmeny

4 glass til våre 10 retter

588,- pr. person

Vinmeny

5 glass til våre 13 retter

728,- pr. person

Snacks

  • Mini pai – Sjøkreps – Sitron

    Minipai med hvitløks- & chilimarinert sjøkreps. Toppet med syrlig krem laget av sitron. Drysset med grønt basilikumstøv
    Hvete, Skalldyr, Melk, Egg, Sennep

    Fritert ravioli – Dehydrert tomat – Trøffel

    Sprø fritert pasta med dehydrert tomat & krem. Toppet med sort trøffel.
    Hvete, melk, svoveldioksid, sulfitter

    Mortadella – Knutekål – Røkt mascarpone

    Syltet knutekål fylt med en røkt mascarponekrem & finskåret italiensk mortadella.
    Melk, Pistasje

    128,-

Kalde retter

  • Pepper pancetta – Celeriac – Spinach

    Bakt selleri med saus på ferskost, spinat & ferskkvernet pepper. Skilt med olivenolje & toppet med en sprø pepper pancetta.
    Melk, Selleri

    128,-
  • Syltede gulrøtter – Ricotta – Pistasje

    Syltede regnbuegulrøtter vendt i honning & brunet smør, servert på en bunn av kremet ricotta. Toppet med crumble laget på saltristede pistasjnøtter.
    Melk, Pistasje, Hvete

    128,-
  • Kveite – Artisjokk – Ricotta

    Kaldrøkt kveite rørt med ricotta. Servert med en krem på artisjokk samt marinert & fritert fennikel
    Fisk, Melk

    168,-
  • Burrata – Syltede tomater – Røkt salt

    Italiensk burrata på en bunn av ferske grove tomater & syltede San Marzano tomater. Drysset med røkt salt & basilikumsolje. Pyntet med friske basilikumsblader.
    Melk

    158,-

Varme retter

  • Hjemmelaget pasta – Ruccola – Hasselnøtter

    Hjemmelaget pasta vendt i pesto laget av ruccola, hasselnøtter, hvitløk, basilikum & parmesan. Toppet med kremet stracciatella & ferskkvernet pepper.
    Hasselnøtter, Hvete, Melk

    168,-
  • Braisert brisket – Kraftig glace – Fritert cappellini

    Langtids braisert oksebryst med kraftig glace på brun farin & mørk øl. Servert med fritert cappellini & hvitløk.
    Hvete, Svoveldioksid, Sulfitter

    178,-
  • Kremet risotto – Trøffel – Mascarpone

    Silkemyk risotto på italiensk ferskost, sort pepper, hvitvin & trøffel. Retten er en klassiker på våres meny & et absolutt “must try”
    Melk

    168,-
  • Oksehalesuppe – Basso´s olivenolje – Sofrito

    Suppe kokt ned på oksehaler & urter. Servert med plukket oksehalekjøtt, Basso´s krydrede olivenolje & frisk sofrito.
    Selleri

    148,-
  • Fritert kamskjell – Oksefond – Parmesanchips

    Fritert kamskjell vendt i tipo 00, servert i egen skjell  på en bunn av brunet smør & oksefond. Toppet med en sprø parmesanchip.
    Bløtdyr, Hvete, Melk

    128,-

Dessert

  • Sitron sorbet – Italiensk marengs – Biscotti tuille

    Hjemmelaget sorbet av sitron med italiensk marengs, lemon curd & en biscotti tuille laget på mandelmel.
    Egg, Mandler, Melk, Hvete

    148

Alt serveres klart til å dele. Kvalitet er veldig viktig for oss, til den minste detalj av hva vi lager og serverer. Vi lager derfor også f.eks vår egen pasta.

Våre Social Dining Menyer kan lages både vegetar- og veganervennlige.