Selskaper

På Basso har du muligheten til å holde selskaper og arrangementer. Vi tilbyr tre velsmakende selskapsmenyer og stiller dessuten med sjarmerende lokaler og dyktig personale.

Vi har også mindre lokaler som dere kan leie helt for dere selv. Kort sagt: mulighetene er mange.

Få et uforpliktende tilbud

  • DD slash MM slash YYYY

Meny

På Basso tilbyr vi tre unike selskapsmenyer som er nøye satt sammen for å gi deg og ditt selskap en italiensk smaksopplevelse du sent vil glemme.

Alt du ser på de forskjellige selskapsmenyene er en del av menyen, dere skal derfor ikke velge mellom de forskjellige rettene, men bare velge den menyen som passer til deg og ditt selskap. 

Vi garanterer rikelig med mat, i tillegg til mange forskjellige smaksopplevelser – det er noe for enhver smak!

Viktig! Hele selskapet må velge samme meny.

Selskapsmeny 1

618,- pr. person

Snacks

  • Basilikum chips – Urter – Tomat

    Sprø basilikum chips med en syrlig pesto av forskjellige urter & hjemmelaget perler av spicy tomat

    Sjøkreps – Løpstikke – Pære

    Hjemmelaget tartelett fylt med tartar av sjøkreps, norsk løpstikkemayo & syltede pære. Toppet med Avruga caviar
    Fisk, Melk

    Vaffel – Polenta – løyrom

    Bakt vaffel laget av kremet polenta med en luftig mascarponekrem & fersk løyrom
    Skalldyr, Egg, Fisk

Forrett

  • Laks – Kapers – Knutekål

    Tartar av norsk laks med en kraftig kaperskrem pakket inn i syrlig knutekål. Serveres med en mascarponekrem skilt med dill olje
    Fisk, Egg, Melk

  • Carpaccio – Oliven – Parmesan

    Carpaccio av indrefilet med en oliventapenade, parmesan, syltede rødløk, knasende focaccia & ferske små salatblader
    Egg, Hvete, Melk

  • Fersk burrata – syltede tomater – basilikum

    Italiensk, kremet burrata servert med ferske & syltede tomater fra historiske gårder i Norge. Hertil en aromatisk basilikum olje & fersk basilikum
    Melk

Hovedrett

  • Hjort – Parmesan – Solbær

    Rosastekt hjort med parmesankrem, syrlig solbærcoulis & sprø flak av parmesan
    Melk

     

  • Hjemmelaget Pasta – Pecorino – pepper

    Vår versjon av den klassiske pastaretten Cacio e peppe. Består av Pecorino ost & 4 slags pepper: Tellicherry-, grønn madagaskar-, rosa- & fermentert sort pepper
    Hvete, Melk

     

  • Skogssopp – Jordskokk – Hasselnøtt

    Sesongens skogssopp stekt i salvie & smør med en kremet puré laget av jordskokk. Toppes med ristet hasselnøtter & sprø jordskokkchips
    Hasselnøtt, Melk

     

Dessert

  • Pære – Mørk sjokolademousse – Vaniljeis

    Posjert pære i grappa på en bunn av mørk sjokolademousse og toppet m. bjørnebær & hjemmelaget vaniljeis
    Melk

     

Selskapsmeny 2

748,- pr. person

Snacks

  • Basilikum chips – Urter – Tomat

    Sprø basilikum chips med en syrlig pesto av forskjellige urter & hjemmelaget perler av spicy tomat

    Sjøkreps – Løpstikke – Pære

    Hjemmelaget tartelett fylt med tartar av sjøkreps, norsk løpstikkemayo & syltede pære. Toppet med Avruga caviar
    Fisk, Melk

    Vaffel – Polenta – løyrom

    Bakt vaffel laget av kremet polenta med en luftig mascarponekrem & fersk løyrom
    Skalldyr, Egg, Fisk

Forrett

  • Laks – Kapers – Knutekål

    Tartar av norsk laks med en kraftig kaperskrem pakket inn i syrlig knutekål. Serveres med en mascarponekrem skilt med dill olje
    Fisk, Egg, Melk

  • Carpaccio – Oliven – Parmesan

    Carpaccio av indrefilet med en oliventapenade, parmesan, syltede rødløk, knasende focaccia & ferske små salatblader
    Egg, Hvete, Melk

  • Fersk burrata – syltede tomater – basilikum

    Italiensk, kremet burrata servert med ferske & syltede tomater fra historiske gårder i Norge. Hertil en aromatisk basilikum olje & fersk basilikum
    Melk

Mellomrett

  • Hvit pizza – Geitost – Trøffel

    Italiensk pizza med en saus laget av geitost & parmesan, bakte norske poteter & fersk vintertrøffel
    Hvete, Melk

  • Rødbete – Ricotta – Tyttebær

    Bakte rødbeter med en hjemmerøkt ricottakrem, syltede norske tyttebær, knasende malt crumble, karse & fersk revet pepperrot
    Sulfitt, Melk, Hvete

  • Artisjokk – Aioli – Mandler

    Friterte artisjokker servert med en aioli laget av safran & ansjos, ristet saltet mandler & små salatblader vendt i en syrlig grape vinaigrette
    Hvete, Egg, Fisk, Mandler, Sulfitt

Hovedrett

  • Hjort – Parmesan – Solbær

    Rosastekt hjort med parmesankrem, syrlig solbærcoulis & sprø flak av parmesan
    Melk

     

  • Hjemmelaget Pasta – Pecorino – pepper

    Vår versjon av den klassiske pastaretten Cacio e peppe. Består av Pecorino ost & 4 slags pepper: Tellicherry-, grønn madagaskar-, rosa- & fermentert sort pepper
    Hvete, Melk

     

  • Skogssopp – Jordskokk – Hasselnøtt

    Sesongens skogssopp stekt i salvie & smør med en kremet puré laget av jordskokk. Toppes med ristet hasselnøtter & sprø jordskokkchips
    Hasselnøtt, Melk

     

Dessert

  • Pære – Mørk sjokolademousse – Vaniljeis

    Posjert pære i grappa på en bunn av mørk sjokolademousse og toppet m. bjørnebær & hjemmelaget vaniljeis
    Melk

     

Vinmeny

4 glass til våre 10 retter

588,- pr. person

Vinmeny

5 glass til våre 13 retter

728,- pr. person

Alt du finner i selskapsmenyene er en del av middagen. Du som gjest skal derfor ikke ta stilling til noe. Bare len deg tilbake og nyt matopplevelsen med de velsmakende smaksinntrykkene.

Allergener
Vi har et ønske om at alle skal få en god opplevelse hos oss og vi vet at i et selskap kan det være spesielle ønsker, behov og allergener. Vi tilbyr derfor et alternativ til vår selskapsmeny som tar hensyn til dette. Menyen består av lekre alternativer som bliver servert i tillegg til resten av menyen. På denne måten sørger vi for at alle i selskapet kan spise sammen.