På Basso har du muligheten til å holde selskaper og arrangementer. Vi tilbyr tre velsmakende selskapsmenyer og stiller dessuten med sjarmerende lokaler og dyktig personale.
Vi har også mindre lokaler som dere kan leie helt for dere selv. Kort sagt: mulighetene er mange.
På Basso tilbyr vi tre unike selskapsmenyer som er nøye satt sammen for å gi deg og ditt selskap en italiensk smaksopplevelse du sent vil glemme.
Alt du ser på de forskjellige selskapsmenyene er en del av menyen, dere skal derfor ikke velge mellom de forskjellige rettene, men bare velge den menyen som passer til deg og ditt selskap.
Vi garanterer rikelig med mat, i tillegg til mange forskjellige smaksopplevelser – det er noe for enhver smak!
Viktig! Hele selskapet må velge samme meny.
Minipai – Laksetatar – Syltede perler
Sprø minipai på fritert pasta fylt med kaldrøkt laksetartar, oregano, syrlige Granny Smith epler & syltede løkperler
Allergener: Hvete, Sennep
Caesar – Parmaskinke – Parmesan
Krutong av italiensk focaccia, cæsardressing, parmaskine & ferskrevet modnet parmesan
Allergener: Hvete, Egg, Melk, Sennep
Røkt potet – Ferskost – Basilikum
Nypotet med smak av røkt bøk fylt med ferskost & hjemmelaget basilikumolje.
Allergener: Melk
Lynstekt marineret tunfisk, tonnato saus, sprø kapers, semi dried tomater & dehydrert kalv
Egg, Sennep
Italiensk burrata på en bunn av friske grove tomater & syltede San Marzano tomater. Drysset med røkt salt & basilikumolje. Pyntet med friske basilikumblader.
Melk
Fritert kamskjell i egen skål på en bunn av kremet aspargekrem, aspargessalat med honningvinaigrette & brunet smør.
Allergener: Bløtdyr, Hvete, Egg, Melk, Sennep
Friske asparges på en bunn av ristede pinjekerner, bakt havre, fritert salvie & sprø pancetta.
Pinjekjerner, hvete
Kylling i syrlig limoncellosaus på kraftig kyllingfond, italiensk sitronlikør & smør. Hertil bakte epler i hvit balsamico & farin.
Melk, Sulfit
Hjemmelaget pasta vendt med fyldig Peperonata saus på grillet paprika, mandler, soltørkede tomater, rødvinseddik & italiensk olivenolje. Toppet med ristede hasselnøtter & urter.
Hvete, Mandler, Hasselnøtter
Mousse laget på hvit sjokolade med en crumble laget på ladyfingers. Toppet med hjemmelaget pistasjis & bakt maltblad
Pistajenøtter, Melk, Hvete
Minipai – Laksetatar – Syltede perler
Sprø minipai på fritert pasta fylt med kaldrøkt laksetartar, oregano, syrlige Granny Smith epler & syltede løkperler
Allergener: Hvete, Sennep
Caesar – Parmaskinke – Parmesan
Krutong av italiensk focaccia, cæsardressing, parmaskine & ferskrevet modnet parmesan
Allergener: Hvete, Egg, Melk, Sennep
Røkt potet – Ferskost – Basilikum
Nypotet med smak av røkt bøk fylt med ferskost & hjemmelaget basilikumolje.
Allergener: Melk
Lynstekt marineret tunfisk, tonnato saus, sprø kapers, semi dried tomater & dehydrert kalv
Egg, Sennep
Italiensk burrata på en bunn av friske grove tomater & syltede San Marzano tomater. Drysset med røkt salt & basilikumolje. Pyntet med friske basilikumblader.
Melk
Fritert kamskjell i egen skål på en bunn av kremet aspargekrem, aspargessalat med honningvinaigrette & brunet smør.
Allergener: Bløtdyr, Hvete, Egg, Melk, Sennep
Små regnbue gulrøtter bakt med balsamico, honning & eddik. Hertil en hjemmelaget ricottakrem & sprø gulerotflak
Melk
Silkemyk risotto på italiensk ferskost, sort pepper, hvitvin & trøffel. Retten er en klassiker på våres menykort & et absolutt ”must try”.
Melk
Soufflé av sjøkreps & torsk servert med kremet San Marzano tomatsuppe. Hertil sprø krutonger på aromatisk focaccia
Skalldyr, Hvete, Fisk, Melk
Friske asparges på en bunn av ristede pinjekerner, bakt havre, fritert salvie & sprø pancetta.
Pinjekjerner, hvete
Kylling i syrlig limoncellosaus på kraftig kyllingfond, italiensk sitronlikør & smør. Hertil bakte epler i hvit balsamico & farin.
Melk, Sulfit
Hjemmelaget pasta vendt med fyldig Peperonata saus på grillet paprika, mandler, soltørkede tomater, rødvinseddik & italiensk olivenolje. Toppet med ristede hasselnøtter & urter.
Hvete, Mandler, Hasselnøtter
Mousse laget på hvit sjokolade med en crumble laget på ladyfingers. Toppet med hjemmelaget pistasjis & bakt maltblad
Pistajenøtter, Melk, Hvete
4 glass til våre 10 retter
5 glass til våre 13 retter
Alt du finner i selskapsmenyene er en del av middagen. Du som gjest skal derfor ikke ta stilling til noe. Bare len deg tilbake og nyt matopplevelsen med de velsmakende smaksinntrykkene.
Allergener
Vi har et ønske om at alle skal få en god opplevelse hos oss og vi vet at i et selskap kan det være spesielle ønsker, behov og allergener. Vi tilbyr derfor et alternativ til vår selskapsmeny som tar hensyn til dette. Menyen består av lekre alternativer som bliver servert i tillegg til resten av menyen. På denne måten sørger vi for at alle i selskapet kan spise sammen.
Storgata 10
0155 Oslo
info@bassosocial.no
+47 81503284
Bestill bord i perioden
Mandag: 17 - 20
Tirsdag - Torsdag: 17 - 21
Fredag - Lørdag: 16 - 21.30
Søndag: 16 - 21
Phone +47 81503284
Storgata 10
0155 Oslo
info@restaurantbasso.no
Kitchen opening hours
Sunday - Monday 17 - 20
Tuesday - Thursday 16 - 21.30
Friday - Saturday 16 - 21