Selskaper

På Basso har du muligheten til å holde selskaper og arrangementer. Vi tilbyr tre velsmakende selskapsmenyer og stiller dessuten med sjarmerende lokaler og dyktig personale.

Vi har også mindre lokaler som dere kan leie helt for dere selv. Kort sagt: mulighetene er mange.

Få et uforpliktende tilbud

  • DD slash MM slash YYYY

Meny

På Basso tilbyr vi tre unike selskapsmenyer som er nøye satt sammen for å gi deg og ditt selskap en italiensk smaksopplevelse du sent vil glemme.

Alt du ser på de forskjellige selskapsmenyene er en del av menyen, dere skal derfor ikke velge mellom de forskjellige rettene, men bare velge den menyen som passer til deg og ditt selskap. 

Vi garanterer rikelig med mat, i tillegg til mange forskjellige smaksopplevelser – det er noe for enhver smak!

Viktig! Hele selskapet må velge samme meny.

Selskapsmeny 1

618,- pr. person

Snacks

  • Fritert pasta – Snøkrabbe – Sitron

    Fritert pasta med søt snøkrabbe, mild hvitløkskrem & friske urter, toppet med frisk dill.
    Egg, melk

    And – Blodappelsin – Frossen yoghurt

    Røkt & saltet andebryst på sprø chips laget av kylling, med en søt gelé av blodappelsinjuice. Retten bindes sammen med syren fra frossen yoghurt.
    Melk

    Parmaskinke – Blekksprut – Forkullet hvitløk

    Panert blekksprut m. svart hvitløkskrem, tørket parmaskinke & karsespirer.
    Egg

Forrett

  • Tunfiskcarpaccio – Basilikum – Pistasjnøtter

    Lynstekt tunfisk m. gremolata laget av italiensk olivenolje, chili, basilikum, sitron & havsalt. Overdrysset med pistasjnøtter for sprøhet.

  • Frisk bøffelmozzarella – Syltede tomater – Røkt salt

    Fersk bøffelmozzarella laget av italiensk bøffelmelk. Serveres på en bunn av både syltede & rå San Marzano-tomater. Basilikumolje, røkt salt & frisk basilikum binder retten sammen.
    Serveringen fremstår grønn, hvit & rød tilsvarende til fargene i det italienske flagget, Il Tricolore.
    Melk
  • Friterte kamskjell – Fermenterte hvitløk – Mandarin glace

    Små friterte kamskjell servert i egen skål på en bunn av en krem bestående av fermenterte hvitløk & eggeplommer. Kamskjellene toppes med sitrus, glacé & urter.
    Egg, skalldyr

Hovedrett

  • Casarecce pasta – Ristede knippesopp – Soppsky

    Hjemmelaget al dente pasta vendt i kraftig soppsaus & ristede knippesopper. Brutt med syrlighet fra syltede sopp & sprø salvie.
    Melk, hvete, egg

     

  • Rosastekt and – Syltede tyttebær – Kraftig glace

    Homemade al dente pasta in mushroom sauce, served with roasted aromatic mushrooms. The richness of pasta is accompanied by the acidity from pickled mushrooms and crispy sage.

     

  • Spisskål – Kjernemelk – Ristede hasselnøtter

    Bakt spisskål m. honning, olivenolje & saus av kjernemelk, basilikumolje & sitron. Ristede & knuste hasselnøtter gir en nøttete fedme & et sprøtt element.
    Allergener: Melk, hasselnøtter

Dessert

  • Kirsebær – Panna cotta – Karamell iskrem

    Kake av butterdeig fylt med panna cotta på vanilje. Toppet med søte kirsebær & hjemmelaget saltede mandler. Serveres med en karamell iskrem.
    Allergener: Melk, mandel, hvete

Selskapsmeny 2

748,- pr. person

Snacks

  • Fritert pasta – Snøkrabbe – Sitron

    Fritert pasta med søt snøkrabbe, mild hvitløkskrem & friske urter, toppet med frisk dill.
    Egg, melk

    And – Blodappelsin – Frossen yoghurt

    Røkt & saltet andebryst på sprø chips laget av kylling, med en søt gelé av blodappelsinjuice. Retten bindes sammen med syren fra frossen yoghurt.
    Melk

    Parmaskinke – Blekksprut – Forkullet hvitløk

    Panert blekksprut m. svart hvitløkskrem, tørket parmaskinke & karsespirer.
    Egg

Forrett

  • Tunfiskcarpaccio – Basilikum – Pistasjnøtter

    Lynstekt tunfisk m. gremolata laget av italiensk olivenolje, chili, basilikum, sitron & havsalt. Overdrysset med pistasjnøtter for sprøhet.

  • Frisk bøffelmozzarella – Syltede tomater – Røkt salt

    Fersk bøffelmozzarella laget av italiensk bøffelmelk. Serveres på en bunn av både syltede & rå San Marzano-tomater. Basilikumolje, røkt salt & frisk basilikum binder retten sammen.
    Serveringen fremstår grønn, hvit & rød tilsvarende til fargene i det italienske flagget, Il Tricolore.
    Melk
  • Friterte kamskjell – Fermenterte hvitløk – Mandarin glace

    Små friterte kamskjell servert i egen skål på en bunn av en krem bestående av fermenterte hvitløk & eggeplommer. Kamskjellene toppes med sitrus, glacé & urter.
    Egg, skalldyr

Mellomrett

  • Kalvetartar – Fermentert pepper – Dehydrerte tomater

    Rørt tartar av kalvemørbrad m. olivenolje & blomsterhonning. Pyntet med Reggiano parmesan, krem av fermentert pepper, dehydrerte & søte San Marzano tomater & frisk oregano
    Melk

  • Kremet risotto – Trøffel – Mascarpone

    Silkemyk risotto av italiensk ferskost, sort pepper, hvitvin & trøffel. Retten er en klassiker på menyen & en absolutt ”must try”.
    Melk

  • Glasert selleri – Røkt mascarpone – Sprø tuile

    Stekt knollselleri m. smør, melis & epleeddik, sprøstekt i brunet smør, toppet m. røkt ostekrem, syltede urtestilker & en sprø, gyllen tuile.
    Melk, hvete

Hovedrett

  • Casarecce pasta – Ristede knippesopp – Soppsky

    Hjemmelaget al dente pasta vendt i kraftig soppsaus & ristede knippesopper. Brutt med syrlighet fra syltede sopp & sprø salvie.
    Melk, hvete, egg

     

  • Rosastekt and – Syltede tyttebær – Kraftig glace

    Homemade al dente pasta in mushroom sauce, served with roasted aromatic mushrooms. The richness of pasta is accompanied by the acidity from pickled mushrooms and crispy sage.

     

  • Spisskål – Kjernemelk – Ristede hasselnøtter

    Bakt spisskål m. honning, olivenolje & saus av kjernemelk, basilikumolje & sitron. Ristede & knuste hasselnøtter gir en nøttete fedme & et sprøtt element.
    Allergener: Melk, hasselnøtter

Dessert

  • Kirsebær – Panna cotta – Karamell iskrem

    Kake av butterdeig fylt med panna cotta på vanilje. Toppet med søte kirsebær & hjemmelaget saltede mandler. Serveres med en karamell iskrem.
    Allergener: Melk, mandel, hvete

Vinmeny

4 glass til våre 10 retter

588,- pr. person

Vinmeny

5 glass til våre 13 retter

728,- pr. person

Alt du finner i selskapsmenyene er en del av middagen. Du som gjest skal derfor ikke ta stilling til noe. Bare len deg tilbake og nyt matopplevelsen med de velsmakende smaksinntrykkene.

Allergener
Vi har et ønske om at alle skal få en god opplevelse hos oss og vi vet at i et selskap kan det være spesielle ønsker, behov og allergener. Vi tilbyr derfor et alternativ til vår selskapsmeny som tar hensyn til dette. Menyen består av lekre alternativer som bliver servert i tillegg til resten av menyen. På denne måten sørger vi for at alle i selskapet kan spise sammen.