Selskaper

På Basso har du muligheten til å holde selskaper og arrangementer. Vi tilbyr tre velsmakende selskapsmenyer og stiller dessuten med sjarmerende lokaler og dyktig personale.

Vi har også mindre lokaler som dere kan leie helt for dere selv. Kort sagt: mulighetene er mange.

Få et uforpliktende tilbud

  • DD slash MM slash YYYY

Meny

På Basso tilbyr vi tre unike selskapsmenyer som er nøye satt sammen for å gi deg og ditt selskap en italiensk smaksopplevelse du sent vil glemme.

Alt du ser på de forskjellige selskapsmenyene er en del av menyen, dere skal derfor ikke velge mellom de forskjellige rettene, men bare velge den menyen som passer til deg og ditt selskap. 

Vi garanterer rikelig med mat, i tillegg til mange forskjellige smaksopplevelser – det er noe for enhver smak!

Viktig! Hele selskapet må velge samme meny.

Selskapsmeny 1

648,- pr. person

Snacks

  • Minipai – Laksetatar – Syltede perler
    Sprø minipai på fritert pasta fylt med kaldrøkt laksetartar, oregano, syrlige Granny Smith epler & syltede løkperler
    Allergener: Hvete, Sennep

    Caesar – Parmaskinke – Parmesan
    Krutong av italiensk focaccia, cæsardressing,  parmaskine & ferskrevet modnet parmesan
    Allergener: Hvete, Egg, Melk, Sennep

    Røkt potet – Ferskost – Basilikum
    Nypotet med smak av røkt bøk fylt med ferskost & hjemmelaget basilikumolje.
    Allergener: Melk

Forrett

  • Lynstekt tunfisk – Kalv – Kapers

    Lynstekt marineret tunfisk, tonnato saus, sprø kapers, semi dried tomater & dehydrert kalv
    Egg, Sennep

  • Burrata – Røkt salt – Basilikum

    Italiensk burrata på en bunn av friske grove tomater & syltede San Marzano tomater. Drysset med røkt salt & basilikumolje. Pyntet med friske basilikumblader.
    Melk

  • Fritert kamskjell – Asparges – Brunet smør

    Fritert kamskjell i egen skål på en bunn av kremet aspargekrem, aspargessalat med honningvinaigrette & brunet smør.
    Allergener: Bløtdyr, Hvete, Egg, Melk, Sennep

Hovedrett

  • Asparges – Pinjekerner – Pancetta

    Friske asparges på en bunn av ristede pinjekerner, bakt havre, fritert salvie & sprø pancetta.
    Pinjekjerner, hvete

  • Kylling – Limoncello – Eple

    Kylling i syrlig limoncellosaus på kraftig kyllingfond, italiensk sitronlikør & smør. Hertil bakte epler i hvit balsamico & farin.
    Melk, Sulfit

  • Hjemmelaget pasta – Peperonata – Hasselnøtter

    Hjemmelaget pasta vendt med fyldig Peperonata saus på grillet paprika, mandler, soltørkede tomater, rødvinseddik & italiensk olivenolje. Toppet med ristede hasselnøtter & urter.
    Hvete, Mandler, Hasselnøtter

Dessert

  • Hvit sjokolademousse – Pistasj – Malt

    Mousse laget på hvit sjokolade med en crumble laget på ladyfingers. Toppet med hjemmelaget pistasjis & bakt maltblad
    Pistajenøtter, Melk, Hvete

Selskapsmeny 2

798,- pr. person

Snacks

  • Minipai – Laksetatar – Syltede perler
    Sprø minipai på fritert pasta fylt med kaldrøkt laksetartar, oregano, syrlige Granny Smith epler & syltede løkperler
    Allergener: Hvete, Sennep

    Caesar – Parmaskinke – Parmesan
    Krutong av italiensk focaccia, cæsardressing,  parmaskine & ferskrevet modnet parmesan
    Allergener: Hvete, Egg, Melk, Sennep

    Røkt potet – Ferskost – Basilikum
    Nypotet med smak av røkt bøk fylt med ferskost & hjemmelaget basilikumolje.
    Allergener: Melk

Forrett

  • Lynstekt tunfisk – Kalv – Kapers

    Lynstekt marineret tunfisk, tonnato saus, sprø kapers, semi dried tomater & dehydrert kalv
    Egg, Sennep

  • Burrata – Røkt salt – Basilikum

    Italiensk burrata på en bunn av friske grove tomater & syltede San Marzano tomater. Drysset med røkt salt & basilikumolje. Pyntet med friske basilikumblader.
    Melk

  • Fritert kamskjell – Asparges – Brunet smør

    Fritert kamskjell i egen skål på en bunn av kremet aspargekrem, aspargessalat med honningvinaigrette & brunet smør.
    Allergener: Bløtdyr, Hvete, Egg, Melk, Sennep

Mellomrett

  • Gulrøtter – nedkokt balsamico – Hjemmelaget ricotta

    Små regnbue gulrøtter bakt med balsamico, honning & eddik. Hertil en hjemmelaget ricottakrem & sprø gulerotflak
    Melk

  • Kremet risotto – Trøffel – Mascarpone

    Silkemyk risotto på italiensk ferskost, sort pepper, hvitvin & trøffel. Retten er en klassiker på våres menykort & et absolutt ”must try”.
    Melk

  • Sjøkreps – Tomatsuppe – Focaccia

    Soufflé av sjøkreps & torsk servert med kremet San Marzano tomatsuppe. Hertil sprø krutonger på aromatisk focaccia
    Skalldyr, Hvete, Fisk, Melk

Hovedrett

  • Asparges – Pinjekerner – Pancetta

    Friske asparges på en bunn av ristede pinjekerner, bakt havre, fritert salvie & sprø pancetta.
    Pinjekjerner, hvete

  • Kylling – Limoncello – Eple

    Kylling i syrlig limoncellosaus på kraftig kyllingfond, italiensk sitronlikør & smør. Hertil bakte epler i hvit balsamico & farin.
    Melk, Sulfit

  • Hjemmelaget pasta – Peperonata – Hasselnøtter

    Hjemmelaget pasta vendt med fyldig Peperonata saus på grillet paprika, mandler, soltørkede tomater, rødvinseddik & italiensk olivenolje. Toppet med ristede hasselnøtter & urter.
    Hvete, Mandler, Hasselnøtter

Dessert

  • Hvit sjokolademousse – Pistasj – Malt

    Mousse laget på hvit sjokolade med en crumble laget på ladyfingers. Toppet med hjemmelaget pistasjis & bakt maltblad
    Pistajenøtter, Melk, Hvete

Vinmeny

4 glass til våre 10 retter

588,- pr. person

Vinmeny

5 glass til våre 13 retter

728,- pr. person

Alt du finner i selskapsmenyene er en del av middagen. Du som gjest skal derfor ikke ta stilling til noe. Bare len deg tilbake og nyt matopplevelsen med de velsmakende smaksinntrykkene.

Allergener
Vi har et ønske om at alle skal få en god opplevelse hos oss og vi vet at i et selskap kan det være spesielle ønsker, behov og allergener. Vi tilbyr derfor et alternativ til vår selskapsmeny som tar hensyn til dette. Menyen består av lekre alternativer som bliver servert i tillegg til resten av menyen. På denne måten sørger vi for at alle i selskapet kan spise sammen.